Kiezen is leuk

Beste groep 7 of 8 leerling,

Nu je in groep 7 of 8 van de basisschool zit, mag je iets kiezen. Namelijk de school waar je straks een hele tijd verder gaat met het ontdekken en ontwikkelen van je talenten.
Tegelijk is kiezen ook best spannend. Want je gaat je vertrouwde basisschool inruilen voor een school waar je nu nog niemand kent. En natuurlijk weet je vooraf nooit zeker of je wel de school uitkiest, die het beste bij jou past.
Daarom willen wij jou op weg helpen door iets over de bijzondere kenmerken van onze school te vertellen. Misschien maakt het je nieuwsgierig om onze Open Dag eens te bezoeken. Leuk, je bent van harte welkom!

Kort samengevat zijn onze bijzondere kenmerken:

• Onze school is kleinschalig: je kent er iedereen en iedereen kent jou.
  • Onze school is gewoon: je haalt een havo of vwo-diploma.
  • Onze school is bijzonder: je ontdekt de wereld en jezelf.
  • Onze school is anders: je leert door zelf te onderzoeken, van je ervaringen en die van anderen, met laptop en boeken.
  • Onze school is gastvrij: je bent welkom om eens kijkje te nemen. Kom gerust langs!