Ouders over Orion

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is een grote stap. Zowel voor uw kind als voor u als ouder. Veel ouders zijn bang dat zij minder betrokken worden bij de nieuwe school.

Bij het Orion Lyceum hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij proberen de overgang zo klein mogelijk te maken en vragen juist aan ouders een grote betrokkenheid. Wij vinden dat onze school en de wereld eromheen geen gescheiden elementen mogen zijn. Alle kennis en ervaringen die uw kind bij ons opdoet, delen wij graag met u.

Links van deze pagina vindt u alle onderwerpen waar u als ouder bij betrokken wordt.

Bent u benieuwd naar wat andere ouders vinden van Orion Lyceum? Bekijk onderstaande video.

Zijn uw kind en u er samen al uit dat Orion het beste bij uw kind past, dan kunt u hier samen het aanmeldingsformulier invullen. Toch nog meer informatie nodig? Kom eens langs! Vanaf 1 januari 2017 zitten wij in het nieuwe gebouw aan de Emerweg 27 te Breda.