TEDxBreda

Van elkaar en samen leren
Samen met partners in Breda organiseert TEDxBreda in 2018 de TEDxBreda Learning Sessions; inspirerende evenementen op locatie van de partner. We brengen verschillende onderwijslagen samen om met en van elkaar te leren. Dit voorjaar vinden er drie plaats. Op elke TEDxBreda Learning Session zijn een aantal inspirerende sprekers rond een bepaald thema uitgenodigd. Zij geven ieder hun talk waarna ze feedback krijgen van een vakkundige jury. Het leren van de spreker en bezoeker staat hierbij centraal. De jury kiest uiteindelijk een spreker die meedingt om een plek op het grote podium van TEDxBreda 2018.

De derde en laatste TEDxBreda Learning Session vindt dit jaar plaats op het Orion Lyceum

 

Programma

Op het programma staan leerlingen van het Orion Lyceum en de Internationale school die jullie gaan vertellen over hun ervaringen met sociale media. Wat voor invloed heeft de media op ons dagelijkse leven? Waar wordt je informatie opgeslagen en is het wel verstandig om intieme foto's te sturen naar elkaar? Wat wordt de toekomst van de media?

 

Aanmelden

TEDxBreda Learning Sessions zijn gratis te bezoeken, maar er zijn beperkte plekken dus meld je snel aan. Met aanmelden blijf je ook op de hoogte van nieuwtjes in aanloop naar het hoofdevenement van TEDxBreda (je kunt je hier ook weer voor afmelden).

Tijdstip: 
Inloop: 13:30
Aanvang: 14:00
Einde: 16:00


Aanmelden kan via de volgende link:

https://www.universe.com/events/tedxbreda-learning-session-orion-lyceum-tickets-breda-KGHPJF?ref=universe-discover

Webdesign: Webgrades