Uitnodiging Spaanse avond

Net als in voorgaande jaren gaan de 5/6 klassen weer op LOW-reis. Dit jaar gaat de reis naar Valencia, Spanje. Ook dit jaar wordt er weer een speciale LOW-avond georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 28 september van 19.00u tot 21.30u en de avond zal volledig in het thema staan van Spanje. Geniet van de Spaanse cultuur hier op het Orion Lyceum! Neem je ouders, oma’s, opa’s, tantes, ooms, neefjes en nichtjes mee! Iedereen is welkom!

Er vinden op deze avond meerdere activiteiten plaats. Met de opbrengsten van deze activiteiten kunnen wij een extra zakcentje verdienen voor tijdens de reis. Denk bij de activiteiten bijvoorbeeld aan:

  • Presentatie over de reis

  • Spoedcursus Spaans

  • Restaurant
  • Spaanse wijnen

  • Casino

  • En als klap op de vuurpijl: een kunstveiling

Ook zal er live muziek zijn voor de danstalenten onder ons of voor de muziekliefhebbers die liever wat lekkers drinken, genietend van het talent van het Orion!

Voor de kunstveiling willen we jullie nog om een gunst vragen. Om de veiling een groot succes te laten worden, hebben we natuurlijk kunst nodig. Aangezien wij geen Van Goghs thuis hebben liggen, hebben we jullie hulp nodig.  Mocht je dus thuis oude schilderijen, potjes, schaaltjes, tekeningen, etcetera hebben liggen waar je eigenlijk vanaf wil? Of voel je je geroepen zelf één of meerdere dingen te maken? Geef je items voor de veiling uiterlijk twee dagen voor de LOW-avond (dus uiterlijk 26 september) aan ons!

Hopelijk tot ziens op onze LOW-avond!

De leerlingen van klas 5 en 6